Op zaterdag 17 juni 2017 is het weer zover: de jaarlijkse Gramsberger Classic TT

Evenals voorgaande jaren is de entree gratis en zullen er weer demonstratieraces op het programma staan met motoren van weleer. Op de huidige circuits is de tweetakt bijna uitgestorven maar in Gramsbergen ruik je ze nog en hoor je ook. Veel mensen kunnen het geluid van vroeger nog wel herinneren, er zullen zowel 50 cc tweetakten als zware 500 cc tweetakten in actie komen deze dag.

Naast de 50, 125, 250, 350, 500 cc, oldtimers en de zijspannen zal er een een speciale Classic Parade zijn waar bekende namen en motoren met historie in rijden. 

Natuurlijk is ook aan kinderen gedacht: zij kunnen zich naast het vergapen aan de motoren uitleven op het springkussen.

De sfeer op de paddock en langs het circuit wordt door vele bezoekers gewaardeerd, lekker ongedwongen de techniek van weleer bekijken of langs de baan de actie van bekijken.

Ondersteuning jong racetalent:

De Gramsberger Classic TT wordt georganiseerd door Stichting Eveno racing Gramsbergen: zij zorgen voor financiële ondersteuning aan jong racetalent en naast sponsoren benaderen organiseren zij hiervoor o.a. de Classic TT. Dit jaar ondersteunen we Jeffrey Buis uit Steenwijkerwold en Walid Soppe uit Coevorden.

 

Hieronder nog wat foto's van voorgaande Classic TT:

Foto's Classic TT 2016:

Kijk hieronder voor links naar foto's, tevens staan op onze Facebook pagina vaak links naar foto's: https://www.facebook.com/classicttgramsbergen 

Foto's van zaterdag:

Foto's door Gert de Weerd

Foto's door Erik Veltink


Het circuit ligt in de buurtschap Anerveen in de gemeente Hardenberg, start/finish en het rennerskwartier zijn gelegen aan de Anerveenseweg (postcode 7788 AH)