Filter op Sleutelwoorden

Drukbezochte finishparty met voorstelling van nieuwe coureur

Drukbezochte finishparty met voorstelling van nieuwe coureur

18-12-2017

Tijdens de goedbezochte Finishparty van Eveno Racing is bekend geworden dat Ruben Bijman in 2018 voor Ernst Dubbink Eveno Racing zal uitkomen. Ruben zal uitkomen in de Moto3 Standaard klasse en vervangt Jeffrey Buis die in 2017 voor het Ernst Dubbink Eveno racing team reed.

Meer

Finishparty 2017

Finishparty 2017

29-11-2017

Schrijf in uw agenda's: Finishparty seizoen 2017 op vrijdagavond 15 december a.s.

Het raceseizoen is inmiddels ten einde, en zoals elk jaar blikken wij nog een keer terug op dit seizoen tijdens de zgn. Finishparty. Tevens zullen we ook vooruit kijken en we hopen deze avond alvast wat te kunnen vertellen over onze plannen voor 2018.

Meer

Stem op ons tijdens de Rabobank #VVS weken!

06-11-2017

Wij zijn trots als Stichting Eveno Racing dat we geselecteerd zijn voor de Rabobank Coöperatie Weken #VVS met de Gramsberger Classic TT. 
De Rabobank Coöperatie Weken #VVS zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen en gaat uit van de Rabobank Vaart & Vechtstreek

 

Meer
Motortoertocht op zondag 8 oktober

Motortoertocht op zondag 8 oktober

04-10-2017

Op zondag 8 oktober a.s. organiseren wij een motortoertocht.

Het vertrek is vanaf Kloosterhaar, vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar en de route zal +/- 125 km bedragen.

Kosten zijn € 7.50 pp, en dit is inclusief lunch, hapje en drankje.

Zegt het voort en rij nog een keer mee voordat de motor weer de winterstalling in gaat.

De opbrengst komt geheel ten goede voor Eveno racing en wordt gebruikt om jong racetalent financieel te ondersteunen.

Meer

Jeffrey Buis wint race 2 op zondag!

Jeffrey Buis wint race 2 op zondag!

02-10-2017

In het weekend van 29 september tot en met 1 oktober reden Ernst en Jeffrey hun laatste twee wedstrijden van het jaar. Ernst en Jeffrey reden wederom apart van elkaar, bij de Standaard en GP klasse van de British Superbikes Moto3 in.  Op vrijdag werden twee vrije trainingen verreden, op zaterdag een kwalificatie en de eerste wedstrijd. Op zondag een warming up en voor beide coureurs de tweede, en laatste wedstrijd van het seizoen

Meer

Succesvol weekend voor het Ernst Dubnink Eveno racing Team in Silverstone

Succesvol weekend voor het Ernst Dubnink Eveno racing Team in Silverstone

18-09-2017

In het weekend van 8, 9 en 10 september werden op het circuit van Silverstone in Engeland twee races verreden in het ADAC NEC Moto3 kampioenschap. Ditmaal in het bijprogramma van de British Superbikes (BSB). Omdat de BSB ook een eigen Moto3 kampioenschap kent met Standaard en GP motoren die daar gescheiden de wedstrijden rijden, reden ook Ernst en Jeffrey dit weekend niet tegelijkertijd op de baan.

Meer

verslag NEC Moto3 Brno

verslag NEC Moto3 Brno

07-08-2017

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus verreden Ernst en Jeffrey twee kwalificaties en een wedstrijd in het bijprogramma van de MotoGP op het circuit van Brno.  Ernst en Jeffrey hadden nooit eerder op Brno gereden en moesten de baan nog leren kennen toen zij hun eerste kwalificatie gingen verrijden.

Meer

RBR Brno Walid Soppe

RBR Brno Walid Soppe

07-08-2017

In het weekend van 4 t/m 6 augustus stonden er na de zomerstop de volgende 2 races voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup op de kalender. Domme pech kostte hem een topklassering in race 2

 

 

Meer

Verslag Sachsenring Ernst Dubbink & Jeffrey Buis

Verslag Sachsenring Ernst Dubbink & Jeffrey Buis

03-07-2017

Afgelopen weekend werd de MotoGP van Duitsland verreden op de Sachsenring. Ernst en Jeffrey reden in het bijprogramma 1 wedstrijd in het ADAC NEC kampioenschap. Er was geen vrije training, maar op vrijdag en zaterdag elk een kwalificatie en op zondag werd de wedstrijd over 20 ronden verreden.

Meer

Verslag Sachsenring RBR + NEC Walid Soppe

Verslag Sachsenring RBR + NEC Walid Soppe

03-07-2017

Afgelopen weekend stonden er op de Sachsenring in Duitsland maar liefst 3 wedstrijden op het programma voor Walid Soppe: 2 wedstrijden voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup en daarnaast nog een race om het NEC Moto3 kampioenschap.

Meer