Filter op Sleutelwoorden

Stem op ons tijdens de Rabobank #VVS weken!

06-11-2017

Wij zijn trots als Stichting Eveno Racing dat we geselecteerd zijn voor de Rabobank Coöperatie Weken #VVS met de Gramsberger Classic TT. 
De Rabobank Coöperatie Weken #VVS zijn in het leven geroepen om buurtversterkende projecten financieel te ondersteunen en gaat uit van de Rabobank Vaart & Vechtstreek

 

Meer
Motortoertocht op zondag 8 oktober

Motortoertocht op zondag 8 oktober

04-10-2017

Op zondag 8 oktober a.s. organiseren wij een motortoertocht.

Het vertrek is vanaf Kloosterhaar, vanaf 10:00 uur staat de koffie klaar en de route zal +/- 125 km bedragen.

Kosten zijn € 7.50 pp, en dit is inclusief lunch, hapje en drankje.

Zegt het voort en rij nog een keer mee voordat de motor weer de winterstalling in gaat.

De opbrengst komt geheel ten goede voor Eveno racing en wordt gebruikt om jong racetalent financieel te ondersteunen.

Meer

Jeffrey Buis wint race 2 op zondag!

Jeffrey Buis wint race 2 op zondag!

02-10-2017

In het weekend van 29 september tot en met 1 oktober reden Ernst en Jeffrey hun laatste twee wedstrijden van het jaar. Ernst en Jeffrey reden wederom apart van elkaar, bij de Standaard en GP klasse van de British Superbikes Moto3 in.  Op vrijdag werden twee vrije trainingen verreden, op zaterdag een kwalificatie en de eerste wedstrijd. Op zondag een warming up en voor beide coureurs de tweede, en laatste wedstrijd van het seizoen

Meer

Succesvol weekend voor het Ernst Dubnink Eveno racing Team in Silverstone

Succesvol weekend voor het Ernst Dubnink Eveno racing Team in Silverstone

18-09-2017

In het weekend van 8, 9 en 10 september werden op het circuit van Silverstone in Engeland twee races verreden in het ADAC NEC Moto3 kampioenschap. Ditmaal in het bijprogramma van de British Superbikes (BSB). Omdat de BSB ook een eigen Moto3 kampioenschap kent met Standaard en GP motoren die daar gescheiden de wedstrijden rijden, reden ook Ernst en Jeffrey dit weekend niet tegelijkertijd op de baan.

Meer

verslag NEC Moto3 Brno

verslag NEC Moto3 Brno

07-08-2017

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus verreden Ernst en Jeffrey twee kwalificaties en een wedstrijd in het bijprogramma van de MotoGP op het circuit van Brno.  Ernst en Jeffrey hadden nooit eerder op Brno gereden en moesten de baan nog leren kennen toen zij hun eerste kwalificatie gingen verrijden.

Meer

RBR Brno Walid Soppe

RBR Brno Walid Soppe

07-08-2017

In het weekend van 4 t/m 6 augustus stonden er na de zomerstop de volgende 2 races voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup op de kalender. Domme pech kostte hem een topklassering in race 2

 

 

Meer

Verslag Sachsenring RBR + NEC Walid Soppe

Verslag Sachsenring RBR + NEC Walid Soppe

03-07-2017

Afgelopen weekend stonden er op de Sachsenring in Duitsland maar liefst 3 wedstrijden op het programma voor Walid Soppe: 2 wedstrijden voor de Red Bull MotoGP Rookies Cup en daarnaast nog een race om het NEC Moto3 kampioenschap.

Meer

Verslag Sachsenring Ernst Dubbink & Jeffrey Buis

Verslag Sachsenring Ernst Dubbink & Jeffrey Buis

03-07-2017

Afgelopen weekend werd de MotoGP van Duitsland verreden op de Sachsenring. Ernst en Jeffrey reden in het bijprogramma 1 wedstrijd in het ADAC NEC kampioenschap. Er was geen vrije training, maar op vrijdag en zaterdag elk een kwalificatie en op zondag werd de wedstrijd over 20 ronden verreden.

Meer

18e plaats voor Soppe in race in Assen

18e plaats voor Soppe in race in Assen

25-06-2017

Een vergelijkbare race als de wedstrijd op zaterdag. Öncü nam direct afstand van de rest van het veld en reed moederziel alleen aan de leiding, terwijl achter hem een grote groep ontstond die streed om de overige twee plaatsen op het podium. Walid reed in die groep constant bij de voorste vier coureurs, gedurende zes ronden voerde hij de groep aan. Met nog twee ronden te gaan schoof Walid onderuit in de Stekkenwal. Hij kon zijn weg nog wel vervolgen maar helaas net buiten de punten.

Meer

6e plaats voor Walid Soppe in race 1 op Assen

6e plaats voor Walid Soppe in race 1 op Assen

24-06-2017

In een spannende race van de Red Bull MotoGP Rookies Cup heeft Walid net niet het podium gehaald. Het 17-jarige racetalent uit Coevorden kwam als zesde over de finish. Het zag er lange tijd naar uit dat Walid in de top-3 zou eindigen, maar in de laatste ronde zakte hij toch nog enkele plekken terug.

Meer