De motorclub is ontstaan vanuit Eveno Racing en eerder werd afgesproken samen te rijden naar één van de circuits en daaruit is de motorclub ontstaan. 

Maar we bezoeken niet alleen races, ook toertochten en weekendjes weg staan op de agenda.

Wij hebben geen officieel lidmaatschap en/of contributie, wil je een keer mee toeren sluit je dan gewoon aan. Iedereen is welkom jong of oud. En veel mensen denken vaak dat we allemaal op racemotoren rijden en we een zeer hoog tempo rijden tijdens toeren maar dat is echt niet zo. Er rijden choppers mee, allroads, sportmotoren.....van alles wat dus.

Ook helpen heel veel vrijwillig mee met de Gramsberger Classic om alles vlekkeloos te laten verlopen, en wij als bestuur van Eveno zijn alle vrijwilligers hiervoor dan ook erg veel dank verschuldigd. Ook  hadden we tijdens dit evenement 2008 niemand minder dan Giacomo Agostini aan de start en in 2010 Phil Read. Ook hebben wij als organisatie 2 x de prijs mogen ontvangen voor het beste evenement.  

Tegenwoordig hebben we op donderdagavond een vaste club avond in de kantine van de Club, iedereen is hier welkom. Dus heb je zin: kom gerust eens een keer langs om kennis te maken en om mee te gaan.

Zondags wordt er bij mooi weer meestal wel getoerd, vertrek is om 9:00 uur vanaf het clubhuis de Finish in Ane Terugkomst is dan meestal tussen 13:00 en 14:00 uur. Ook hebben we regelmatig toertochten, kijk hiervoor bij de Agenda van de motorclub.

Daarnaast is er ook een groepswhatsapp van de motorclub waar vaak afgesproken word om te toeren: hier kun je als je geïntresseeerd bent ook in: stuur hiervoor even een berichtje naar Evert Dommerholt via: 06-46818256 

Je hoeft dus geen lid te worden om mee te kunnen en hoe meer zielen ..............