Classic TT 2017 wederom grandioos

23-06-2017

Op zaterdag 17 juni j.l. vond alweer voor de 14e keer de Gramsberger Classic TT plaats. Met Boet van Dulmen en zijn originele Bakker Suzuki en een lekker temperatuurtje waren de ingrediënten alvast aanwezig voor een prachtige dag.

Voorafgaand vond op vrijdagavond 16 juni de machinekeuring plaats in het centrum van Gramsbergen, hier stond al veel publiek langs de route die de motoren reden richting Gramsbergen. Er was hier al een grote diversiteit aan motoren te zien: van 50cc racers tot de zware 500cc kanonnen.

Op de zaterdag hadden ook weer duizenden bezoekers de weg naar Anerveen gevonden, struinen door het rennerskwartier en de techniek van vroeger bewonderen of langs het circuit de actie bekijken. Gelukkig geen ernstige valpartijen, veel enthousiaste reactie van renners en publiek........kortom: een geslaagd evenement!

Maar dit alles was natuurlijk niet mogelijk dankzij hoofdzakelijk al onze vrijwiligers, een ieder die zich vooraf of tijdens deze dag belangeloos ingezet heeft: fantastisch bedankt!!!

Daarnaast willen we langs deze weg alle buurtbewoners, landeigenenaren, sponsoren, EHBO, het CRT, de deelnemers, het publiek, de Gemeente Hardenberg en iedereen die op welke wijze dan ook zijn steentje bijgedragen heeft bedanken! Grazie, Danke, Merci, Gracias!!

We hopen in 2018 voor de 15e keer de Gramsberger Classic TT te mogen organiseren, dit zal zoals vanouds de zaterdag voor de TT van Assen zijn.

Namens het bestuur van Stichting Eveno Racing Gramsbergen

Evert Noteboom (secretaris)