Gramsberger Classic TT 2016

16-06-2016

Zaterdag 18 juni: 14e Gramsberger Classic TT

herman_van_Oost_6.jpg

Op zaterdag 18 juni a.s. organiseert Eveno Racing Gramsbergen, in samenwerking met de motorclub Gramsbergen en het Classic Racing Team voor de  14e maal de “Gramsberger Classic TT”.

Technische keuring deelnemende motoren in Gramsbergen op vrijdagavond.

Voorafgaand wordt op vrijdagavond 17 juni in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte,  de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren op unieke wijze onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.30 uur en 20.00 uur zijn een aantal  bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc. Een must voor de liefhebber !

Daarna zal er op vrijdagavond in de tent op het rennerskwartier nog een gezellige avond zijn waarbij iedereen welkom is.

Zaterdag racedag

herman_van_Oost_3.jpg

De trainingen beginnen op zaterdagmorgen om 10.00 uur en om 12:30 uur is de officiële opening. Er worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspannen en oldtimerklasse. En er zal een zogenaamde Classic parade worden gereden met bijzondere motoren en bekende namen van weleer.

Gratis toegang!

Evenals vorige jaren is dankzij de sponsoren van Eveno Racing de toegang gratis, kom dus allen naar het circuit in Anerveen voor een prachtige dag motorsport in Gramsbergen.

Doelstelling Eveno Racing

Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en organiseert hiervoor o.a. de Gramsberger Classic TT. In 2016 ondersteunt Eveno Racing de 16 jarige Walid Soppe uit Coevorden en de 14 jarige Sander Kroeze uit Mussel

Beelden van de Classic TT in 2015:

Filmbeelden drone van de machinekeuring in het centrum van Gramsbergen en van de zaterdag door Niels

Film van de opening van de Classic TT en aansluitend de Classic parade door Gerben en Marcel

Foto's Classic TT 2015:

Kijk hieronder voor links naar foto's, tevens staan op onze Facebook pagina vele links naar foto's: https://www.facebook.com/classicttgramsbergen 

Foto's van vrijdagavond door Herman van Oost

Foto's van zaterdag:

Foto's door Robin Podde | RTV Oost

Foto's door Herman van Oost

Foto's door Henk Mannes

Foto's door Erik Veltink

Foto's door Jan Exel

Foto's door Dennis Kok


Het circuit ligt in de buurtschap Anerveen in de gemeente Hardenberg, start/finish en het rennerskwartier zijn gelegen aan de Anerveenseweg (postcode 7788 AH)